Herbestemming voor een pand!

2 Gebouwen worden zo nu en dan wel eens leegstaand achter gelaten. Dit is wat mij betreft erg zonde aangezien er zo iets bestaat als herbestemming geven. Dit betekent dat een gebouw die leeg staat of leeg komt te staan een nieuwe taak krijgt of dat er weer mensen ingezet worden om te wonen. Stel je voor bijvoorbeeld een oude winkel net iets buiten de wijk die failliet gaat. In de plaats van dat je dit gebouw dan gaat slopen ga je het indelen en er bijvoorbeeld bejaarden in laten wonen. Dit gebeurt tegenwoordig steeds vaker, Nederland wordt namelijk beetje bij beetje vol gebouwd. We komen er dus achter dat je beter kan hergebruiken dan steeds maar nieuwe dingen te bouwen.

Als je iets weet kijk dan zeker op de website!1

Ken jij een pand dat wel een herbestemming zou kunnen gebruiken? Dan raad ik je het zeker aan om op bovenstaande website dit door te geven. Als het pand van jou is en je doet er niks mee kan je er in principe ook nog wat geld op verdienen. Dit zou toch helemaal mooi zijn of ligt dat aan mij.

Voor de mensen zeker een aanrader!

Wat mij betreft is het dus zeker een aanrader om contact op te nemen met dit bedrijf mocht je iets weten. Ze zullen je netjes te woord staan en door het proces lopen. Voor je het weet heb je wel een goudhaantje te pakken!