Altijd op de service van de Slotenmaker Amsterdam aan!

Altijd op de service van de Slotenmaker Amsterdam aan!

 

logo-slotenmakerDe een gebeurt het wat vaker en de ander wat minder, daar ben ik heus niet te beroerd voor dat in te zien. En ook is het me overduidelijk dat ik van het soort mensen ben dat wat verstrooid kan overkomen, en zíjn bovendien. Meer dan de gemiddelde mens ben ik bijvoorbeeld mijn portemonnee, mijn telefoon of mijn sleutels verloren. Ik kan je vertellen dat de optie van deze drie die wellicht het vervelendst lijkt – namelijk die laatste, het verliezen van je sleutels en daardoor je eigen huis niet meer in kunnen – eigenlijk de minste van de drie is. Ik vind mijn oplossing namelijk altijd in de service die de Slotenmaker Amsterdam mij keer op keer weet te bieden! Ik zal het even voor je op een rijtje zetten, want wat gebeurt er bijvoorbeeld als je je portemonnee kwijt bent geraakt? Je moet dan al je bankpasjes vervangen of laten blokkeren en pasjes van de bibliotheek, sportclub, zorgverzekering en in het ergste geval zelfs je identiteitskaart opnieuw aanvragen. Een uitgebreide en bovendien lastige, dure en tijdrovende klus! Als je je telefoon kwijt bent is er altijd de angst dat het iemand lukt erin te komen en je al je privéberichtjes te lezen en foto’s te zien – geen prettige gedachte, geloof me. Ook moet je je simkaart blokkeren en ben je je foto’s en bovendien je geld kwijt aan de aanschaf van een nieuwe telefoon. Nee, dan is het echt veel gemakkelijker je huissleutels kwijt te zijn geraakt want dan kun je altijd op de service van de Slotenmaker Amsterdam aan! Ik heb al drie keer van hun diensten gebruik mogen maken en altijd weer kon ik diezelfde avond nog in mijn eigen bed en met mijn eigen dak boven m’n hoofd van een onbezorgde nachtrust genieten – iets wat in het geval van het verlies van telefoon of portemonnee zeker niet het geval is.