Banken van hardsteen bij Sierbetononline.nl

sierbeton-online-logo-1438865503

opsluitband-grijsIn mijn tuin wilde ik een aantal nieuwe meubelen. Het materiaal dat in mijn tuin het meeste wordt gebruikt is beton. De hovenier heeft voor deze materialen gekozen, omdat de tuin dan een moderne maar toch gezellige uitstraling krijgt. Zelf vind ik het er geweldig uitzien, maar ik wilde er nog een bank bij van hardsteen.

Snel gevonden

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar de banken van hardsteen. Al snel kwam ik terecht op de website van Sierbetononline.nl. Wat mij opviel aan de website was dat zij een heel groot aanbod hadden. Sierbetononline.nl had ik al een aantal keren langs zien komen op het internet.

Op de website stonden heel veel banken van hardsteen. De afmetingen van de bank had ik wel al, maar ik had nog een aantal vragen. Omdat ik de vragen wel beantwoord wilde hebben nam ik maar contact op met de klantenservice. Het was mij bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk hoe alles werd geleverd.

asian-bluestone-opsluitbanden-met-facetDe medewerker die ik aan de telefoon had heeft heel erg duidelijk mijn vragen beantwoord. Omdat ik nu zeker wist hoe alles in zijn werk ging heb ik besloten om de bank te bestellen. Het betalen ging eenvoudig en via de mail kreeg ik een bevestiging met de leverdatum.

Op de dag van de leverdatum werd de bank mooi op tijd bezorgd. Het was zwaarder dan ik had verwacht, maar het is mij gelukt om alles in de tuin te krijgen. De bank ziet er geweldig uit en ik ben ontzettend tevreden.