Bekijk www.mypalmshop.nl voor verschillende exotische planten!

2015topmypalmshop

brahea-edulis_wp_Het huis waar ik in ben gaan wonen vind ik echt geweldig. Mijn hele interieur heb ik zelf uitgezocht en ik heb mijn best gedaan, om alles zo simpel en strak mogelijk te doen. In mijn huis staat wit centraal en daarom kan het nogal saai en kil ogen. Om hier verandering in te brengen ben ik op zoek gegaan naar een aantal planten, om wat meer sfeer te creëren

Online besteld

Omdat ik niet vaak thuis ben leek het mij een goed idee om de planten online te bestellen. Een vriend zei tegen mij “bekijk www.mypalmshop.nl“. Toen ik deze tip opgevolgd had kwam ik terecht op de website van My Palm Shop. Op deze website kon je heel erg makkelijk exotische planten bestellen.

Er waren heel erg veel verschillende planten die mooi in mijn huis zouden passen. cycas-revoluta_wp_Omdat ik niet een hele jungle van mijn huis wil maken heb ik maar een selectie gemaakt van de planten die ik het liefste wilde hebben. De prijzen van de planten was ook nog eens heel erg goed.

De planten kon ik heel makkelijk afrekenen en daarna hoefde ik alleen maar te wachten tot deze bezorgd zouden worden. Op het moment dat de planten binnenkwamen heb ik gekeken waar deze het mooiste in mijn huis zouden passen. Aan de hand hiervan heb ik een aantal potten gekocht, zodat ik de planten daarin kon zetten.

Het bestellen van de planten online beviel mij zo goed dat ik dit iedereen aanraad. Als u ook van plan bent om planten te kopen dan kan ik u een tip meegeven “bekijk www.mypalmshop.nl”