Betonlook is momenteel de trend

infrarood wandverwarming

Online muurverf kopen voor betonlook op de muren, of een beton cire vloer, is helemaal hip. Beton cire homeofconcrete verf op de vloer is goedkoper dan een gietvloer met een betonlook, en dat maakt het enorm interessant. Je hebt immers hetzelfde effect, maar voor een lagere prijs.

Grijs is universeel

De kleur grijs is met alles te combineren. Door te kiezen voor een lichte tint creëer je ruimte, een vertrek wordt optisch groter als je de muren en vloer een lichte kleur geeft. Op de website is te zien dat de grijstinten oplopen van licht naar donker, en met die schakeringen beton cire homeofconcrete verf kun je spelen. De tinten zijn white grey, platinum grey, concrete, dark grey, stone, stone taupe, bright taupe, en black steel. Online muurverf kopen voor betonlook muren of vloer zal dus wel lukken, en een goede bron van inspiratie zijn de afbeeldingen op de website. Bekijk op de site de beton cire vloer in verschillende ruimtes zoals een badkamer.

Betonlook is niet alleen bij de industriële woonstijl

Als je op de website afbeeldingen bekijkt, dan geeft dat het gevoel dat je eerst beton cire homeofconcrete verf aan gaat brengen om daarna een strak design of industriële inrichting te realiseren. Dat is onjuist gedacht, want online muurverf kopen voor betonlook wanden, daarna een romantische of landelijk interieur plaatsen komt veelvuldig voor, en is uiterst stijlvol. Niet alleen de kleur grijs is neutraal, een beton cire vloer op zichzelf is universeel. In het intro staat de vergelijk gietvloer, misschien is dat een goede norm, een betonlook gietvloer kan overal dus een beton cire vloer ook. Wat rest is het grote voordeel, het is goedkoper. Bekijk online muurverf kopen voor betonlook, en beton cire homeofconcrete verf voor de vloer.