Bij toeval hoorde ik; bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl

boormachinesBij toeval hoorde ik; bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl

Ik zat heel stil eens te luisteren wat het groepje naast mij aan het bespreken waren, toen ik met mijn vrouw uit eten was. Ik hoorde ze tegen elkaar zeggen; bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl en heb dat eens onthouden. Mijn gereedschap is niet compleet en ga van de zomer mijn ouders helpen met een aantal klussen die zijn uitgesteld omdat zij zelf niet meer al te goed te been zijn. Ze willen niet toe geven dat ze het eigenlijk niet meer zelf kunnen. En om een discussie te voorkomen ga ik ze als verrassing helpen. Ik wil alleen wel mijn spullen goed voor elkaar hebben en bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl eens om te zien wat ik allemaal nog moet aanvullen. Zo gezegd zo gedaan. De eerste de beste vrije dag. Ben ik onaangekondigd met mij kofferbak vol gereedschap naar ze toe gereden. Eerst aan de koffie toen pakte ik pen en papier, en vroeg mijn ouders wat er allemaal moest gebeuren. Gelukkig waren ze blij met mijn hulp en begonnen meteen van alles te vertellen over wat er allemaal niet goed was. Toen ik met mijn vader naar buiten liep om de spullen te pakken begon hij te glimmen als een klein kind die in een snoepwinkel stond. Wat een mooi gereedschap heb je daar! Hoe kom jij daar aan? Waarop ik antwoord gaf met: bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl daar vind je alle bekende merken en alles wat je nodig hebt.