Blackline schroeven

Bevestig alle zwarte onderdelen onzichtbaar met elkaar met Blackline

Heb jij het weleens gehad dat je onderdelen of tuinartikelen met een zwarte kleur aan elkaar vast wilt maken, maar dat het bevestigingsmateriaal niet in deze kleur te verkrijgen was waardoor je de materialen altijd zag zitten? Dan is Blackline de oplossing voor jouw probleem. Blackline is hét bevestigingsmateriaal voor je zwarte tuinartikelen en andere zwarte producten die je bevestigd wilt hebben. De artikelen van Blackline zijn eenvoudig te vinden onder de noemer van Bevestigingsexpert.

De productlijn onder de naam van Blackline is geïnspireerd op de trend van zwart tuinbeslag. Voordat Bevestigingsexpert begon met de Blackline artikelen, waren er geen materialen die een noemenswaardig hoge kwaliteit leverde en ook nog eens een zwarte coating hadden, waardoor je dus moest kiezen tussen de juiste coating of het goed kunnen bevestigen van je onderdelen en artikelen. Met Blackline hoeft daar niet meer tussen gekozen te worden, aangezien de kwalitatief hoge artikelen van deze productlijn niet alleen van professioneel niveau zijn, maar ook niet opvallen op het zwarte onderdeel waaraan ze bevestigd worden.

Blackline Deltacoll coating

De artikelen van Blackline danken hun diepe kleur aan de zogeheten Deltacoll coating. Dit is een unieke coating met een diepzwarte kleur, met een hoge corrosiebestendigheid en dunne laagdikte. Deze laag is van zo een hoge kwaliteit dat de kleur na een tijdje er nog steeds even goed opzit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat na een tijdje je zwarte bevestigingsmateriaal opeens een andere kleur krijgt, waardoor je mooi afgewerkte creaties opeens een duidelijk knop hebben die als een doorn in het oog opvalt. De Deltacoll coating is de unieke en perfecte oplossing voor iedereen die met zwarte oppervlakten werkt.

Bij Bevestigingsexpert blijft het met de Blackline producten niet bij slechts één schroef of bout. Er zijn wel 38 verschillende soorten bevestigingsmateriaal van Blackline te verkrijgen, waardoor je voor elk soort artikel wel een vorm kan vinden. Van schroeven tot moeren en er is zelfs gedacht aan de ringen. Blackline is de ideale oplossing als je werkt met zwartkleurige materialen.