Blauwe rozen bestellen

blauwe rozen

Wanneer je liever geen standaard rozen wilt, maar juist iets unieks wilt dan zijn blauwe rozen perfect. Dit zijn rozen voor mensen die graag een opvallende bos rozen willen. De blauwe rozen zijn vooral mysterieus en kunnen dus ook betekenen dat er een geheime liefde is. Verder staan de rozen voor het onbereikbare. De blauwe rozen worden gemaakt door natuurlijke inkt die via de steel in rozen wordt gespoten. Op deze manier weet je zeker dat de rozen mooi blauw blijven en dus het perfecte cadeau zijn voor mensen die de kleur blauw heel mooi vinden.

Blauwe rozen voor evenementen

Evenementen die perfect zijn voor blauwe rozen zijn bijvoorbeeld geboortes van baby’s en verjaardagen van mensen die van de kleur blauw houden. De geboortes van baby jongetjes zijn perfecte gelegenheden voor lichtblauwe rozen. Dit is een veiligere kleur dan de diepblauwe rozen en staan ook heel mooi in de lente of zomer in de woonkamer. Door de frisse blauwe kleuren geef jij jouw woonkamer of juist de kamer van een vriend of vriendin een flinke boost. Ook bij zomerse evenementen staan blauwe rozen heel mooi. Denk bijvoorbeeld aan een themafeestje waar de kleur blauw terugkomt in de kleding van de gasten. Zo kun jij de locatie mooi aankleden met unieke rozen.

Verschillende aantallen blauwe rozen

Ook bij blauwe rozen is er een groot verschil in betekenis in verschillende aantallen. Zo is het net zoals bij de rode rozen van belang dat je niet de verkeerde indruk wilt wekken mocht je een aantal willen bestellen. Bij een jubileum is het gebruikelijk dat er drie blauwe rozen worden gegeven. Met vijftien blauwe rozen wil je graag je excuses aanbieden aan iemand en sorry zeggen. Verder zijn de aantallen vooral gericht op het verklaren van de liefde. Bedenk dus goed welke boodschap je mee wilt geven met het geschenk voordat je een aantal rozen gaat bestellen.