Boxx on Wheels snel en gemakkelijk verhuizen!

3 Voor alle mensen die graag zouden willen verhuizen is  dit een zeer interessant artikel. Het gaat vandaag namelijk over een bedrijf dat aanhangers met een dak verhuurt. Dit bedrijf wordt ook wel Boxx on Wheels genoemd. Zelf heb ik hele goede ervaringen met dit bedrijf. Dat zit als volgt, een tijdje geleden ben ik verhuisd en ik had iets nodig om mijn spullen mee te verplaatsen. Zodoende kwam ik terecht op deze website via een Facebook advertentie. Hier op hadden ze hele mooie foto’s van aanhangwagens met een dak er op. Dit was precies wat ik nodig had voor de verhuizing.2

Contact opnemen met het bedrijf.

Aangezien ik dus graag een verhuis middel wilde hebben besloot ik dus contact op te nemen. Er stond een telefoon nummer op de website die ik gebeld heb voor meer informatie. De werknemer die ik aan de lijn kreeg vertelde mij over alle voorwaarden en prijzen voor het huren van een Boxx on Wheels. Dit was heel aantrekkelijk voor het budget dat ik vooraf had afgesteld.

Gehuurd en heel tevreden!

Ik heb dus aangegeven in welke periode ik de aanhanger nodig had en zodoende kon ik die ook huren in die tijd. De betaling kwam achteraf je betaalt alleen een klein bedrag aan borg. Voor iedereen die graag zou willen verhuizen is dit een ideaal hulp middel en dus zeker een aanrader wat mij betreft!1