De perfecte optie voor onze vloer gevonden op www.tegelhuismontfoort.nl

mosa_tegels2De perfecte optie voor onze vloer gevonden op www.tegelhuismontfoort.nl

Wij hebben een boerderij en zijn hard toe aan een nieuwe vloer. Nu heb ik op www.tegelhuismontfoort.nl een super mooie beton look tegel gezien. En dat ook nog eens in een aanbieding! Wat een meevaller is dit Ik ben er dan precies op het juiste moment bij. Ik heb op www.tegelhuismontfoort.nl meteen op de button “vraag offerte aan” geklikt want wilde hier meteen snel bij zijn. Wij hebben een flink oppervlakte en de beton look tegels komen hier dan ook perfect uit. Dat weet ik zeker. Ik dan ook niet eens de behoefte om verder te kijken naar een andere vloer. Tussen de middag liet ik mijn man de site www.tegelhuismontfoort.nl zien. En ook hij was meteen verkocht toen ik zei dat ik al wat had uitgekozen. Gelukkig mag ik binnen het huis alles bedenken. Want om het huis is mijn man de baas van de loodsen en stallen. Gelukkig maar dan kan ik zelf de opdracht geven en alles regelen. Het word een flinke verbouwing en onderneming. Wij moeten tenslotte onze volledige beneden verdieping leeghalen. Dus nu mag mijn man een loods leeghalen zodat onze spullen droog komen te staan. Nou maar hopen dat alles een beetje volgens plan gaat lopen en er geen meubels beschadigen. Want de mannen kunnen nog wel eens lomp zijn . Maar goed als ik mij bedenk wat ik er voor terug krijg dan is het mij het dubbel en dwars waard. En kan ik weer een aantal jaar met mijn vloer doen.