De sleutels aan de binnenkant van de deur?

Het zal je maar overkomen dat je naar buiten gaat en de deur achter je dichttrekt waarna je achterkomt dat je sleutels vergeten bent. Dit is nog niet het ergste want je bent de sleutel aan de binnenkant van de deur vergeten waardoor je ook met een reservesleutel niet naar binnen kunt.

Een slotenmaker Den Haag bellen


Zelf kun je de deur niet meer open maken ook al heb je een reservesleutel ergens liggen. De sleutel zit namelijk aan de binnenkant waardoor er geen sleutel meer in kan. Je kunt nog alleen maar een slotenmaker Den Haag bellen om je te helpen. Een slotenmaker kan gelukkig wel de deur open maken zonder het te beschadigen.

Laat in de avond slotenmaker bellen?

Het kan ook voorkomen dat je niet doorhad dat je sleutel vergeten was en pas bij thuiskomst kom je hierachter. Als je laat in de avond thuis bent zijn alle slotenmakers natuurlijk gesloten, maar wat doe je dan? Voor zulke noodgevallen kun je gelukkig nog wel de mobiele dienst van een slotenmaker Den Haag bellen. Dit is bedoeld voor gevallen waarin het niet kan wachten tot de volgende werkdag. Zo een geval is bijvoorbeeld buitengesloten raken.