Design meubels in Den Haag kopen

Mijn huis is best wel klein en de meubels pasten allemaal maar net in mijn woning. Als ik dan in bed lag stroomden de ideeën over zelfgemaakte meubelen maar door mijn hoofd. Op een dag ben ik op het internet gaan zoeken naar design meubels Den Haag. Wie weet was er een bedrijf die mij kon helpen om mijn bedachte meubels om te zetten in echte meubels. Een van de meubels die ik heel graag wilde hebben was een bed dat ingeklapt kon worden tot een eettafel. Of een salontafel met uitdraaiende plateaus zodat jij hem van groot naar klein kan maken.

Luisterend oor

Het bedrijf wat ik het had gevonden is: DJØST Design, dit bedrijf verkoopt en ontwerpt design meubels in Den Haag. Telefonisch heb ik een afspraak met een van de medewerkers van dit bedrijf gemaakt. Tijdens dit gesprek heb ik mijn ideeën uitgelegd en gevraagd wat zij hierin voor mij konden betekenen. De medewerkers zagen wel een uitdaging in mijn ontwerp en hebben besloten om mijn idee te gaan maken. Het bedrijf werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen en zijn goed in het creëren van design meubels. Het resultaat van de meubels ziet er schitterend uit. Nog beter dan ik zelf had verwacht. Ik heb nu veel meer ruimte in mijn woning.