Door pelletkachel nooit meer koud

logo_homeDoor pelletkachel nooit meer koud

De huurbaas heeft voor mijn kamer een pelletkachel aangeschaft. Dit mocht ook wel, want de gaskachel die er stond was erg oud en werkte niet meer goed. Hoe vaak ik niet met drie truien op de bank heb gezeten. Na heel veel aandringen begreep mijn huurbaas dat er echt iets moest gebeuren. En zodoende heeft hij een pelletkachel bij mij in de kamer laten plaatsen. Ik ben dol op mijn pelletkachel, mijn kamer is nog nooit zo warm geweest. Ook merk ik dat ik steeds meer vrienden over de vloer krijg, voorheen nodigde ik niet vaak mensen uit, eigenlijk alleen omdat het altijd zo koud was. Zonde eigenlijk. Het huisje is nu echt gezellig geworden en ik voel mij er thuis. Ik heb drie andere huisgenoten en daar kan ik het ook goed mee vinden. Een vorige huisgenoot was niet zo fijn, ik had erg veel conflicten met haar. Ik denk dat dit kwam door onze verschillen, we hebben gewoon echt andere normen en waarden waardoor het vaak boterde. Ik ben dan ook niet graag thuis omdat je dan een spanning voelt en altijd denkt dat er een confrontatie plaats kan vinden. Uiteindelijk is ze gestopt met haar studie en ging ze ergens anders wonen. Wij mochten zelf een nieuwe huisgenoot uit kiezen, en omdat ik met de andere twee huisgenoten wel echt op een lijn zit, kwam dit heel goed uit. Een vriendin van mijn huisgenoot zocht nog een kamer en toen ze langskwam had ik al meteen een klik met haar. Ik heb nu alles wat ik wil, een warm gezellig huis met leuke mensen om mij heen! Nu alleen nog afstuderen en dan is het geluk echt even aan mijn zijde!