Een eigen hottub gekocht

inside-img

Al jaren zit ik er aan te denken om een hottub te kopen. Vorige maand heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en besloten om er één te kopen. Ik laat hem in de tuin ingraven zodat ik door het hele jaar heen lekker buiten in de tuin kan zitten. Ik heb gekozen voor een hottub van galsvezel omdat deze qua kwaliteit iets beter zijn dan ééntje van van hout.  Omdat het bad één geheel is, is er geen kans op lekkage. Ook het schoonmaken gaat wat makkelijk omdat je geen naden hebt waar vuil in kan gaan zitten. Een ander voordeel is dat een houten hottub altijd gevuld met water moet zijn om krimpingen van het hout tegen te gaan. Bij een glasvezel model is dit niet het geval waardoor het water makkelijk schoongemaakt kan worden.

rand

De levering is volgende week

Volgend weekend wordt mijn eigen hottub bij mij thuis afgeleverd. Ik ga hem dan samen met de leverancier ingraven en installeren. Ik kan nu al niet wachten tot dat ik er voor het eerst in kan. Het lijkt mee een heerlijke manier om ’s avonds na een lange en drukke werkdag lekker te ontspannen. Ik ben wel benieuwd hoe lang het duur voordat het bad verwarmd is. Ik heb me laten adviseren wat betreft de kachel en heb daarom voor een aluminium kachel gekozen. Deze schijnen het beste te zijn.

kachel