Een foto op canvas van onze trouwdag als verrassing voor mijn man

foto op canvasEen foto op canvas van onze trouwdag als verrassing voor mijn man

Ik heb onze trouwfoto’s eindelijk binnen en ik heb er voor gekozen om deze op een usb stick te laten zetten zodat ik zelf de mooiste kan uitzoeken ne hier zelf een album van kan gaan maken. Een foto album maken kan gemakkelijk op de site van Hema.nl. Nu wil ik graag een mooie foto op canvas laten maken en deze ook mee bestellen. Een foto op canvas van onze mooie dag mag midden in de woonkamer hangen zodat wij elke dag nog even kunnen kijken hoe mooi zij we uit zagen en ook de schattige bruidskindjes die ook zo mooi waren opgetut er bij. Een foto op canvas is voor altijd en omdat ik toch alles kan nabestellen kan ik altijd nog een andere laten maken op canvas maar voor nu heb ik denk ik al een mooie uitgezocht kwam ik achter toen ik het album ging maken. Er bleef er steeds een in mijn hoofd zitten die zo spontaan was gemaakt dat dat gewoonweg de mooiste foto is van de hele shoot. En zo kan ik de foto op canvas en deze alf verrassing al aan de muur hangen voordat mijn man thuis komt van zijn werk. Nu maar hopen dat hij dit ook de mooiste vind en anders mag hij er nog een uitzoeken voor op de slaapkamer. Want ook daar mag wel wat meer aan de muur dan alleen dat oude schilderijtje die veel te klein is.