Een nieuwe lichtkoepel geplaatst

lichtkoepel

Vanaf het moment dat wij zijn begonnen met het uitbouwen van onze woonkamer, merkte ik op dat het aardig donker in huis is. Mijn eerste idee was om een lichtkoepel te plaatsen! Dit moest ik dan nog wel met mijn partner overleggen aangezien ik hier niet bepaald veel verstand van heb. Hij is op dit moment ook druk bezig met het verbouwen van de keuken. Ikzelf ben vanaf het begin van de verbouwing er ook niet mee bezig geweest. Hij wilde dit maar al te graag in eigen hand houden en ik ben niet bepaald handig qua verbouwing.

lichtkoepel

Meegeholpen met het zoeken op het internet

Nadat ik het met mijn man had overlegd reageerde hij hier enthousiast op. Zelf was hij nog niet op dit idee gekomen. Ik heb hem aangeboden om te gaan zoeken op het internet naar een bedrijf die dit voor ons kan realiseren. Het liefst wilde ik een bedrijf zien te vinden die het ook kan plaatsen. Dit wilt mijn man niet, echter wil ik hem helpen door de werkzaamheden voor hem te verlichten. Maar goed, nadat hij kreeg te horen dat ik hier specifiek naar opzoek was, heeft hij ervoor gekozen om mij mee te helpen met zoeken. Hierdoor krijgt hij het vrij snel in de gaten als ik elders naar ga zoeken. Uiteindelijk ben ik op de website van lichtkoepels.info terecht gekomen. Hier kun je eenvoudig een koepel bestellen welke ook nog eens bij je word thuisbezorgd. Het prettige van dit bedrijf is dat zij erg snel kunnen leveren.

lichtkoepel