Een nieuwe plafondlamp van Steinhauer

plafondlampen-brons-landelijk-3304br-burgundy-plafondlamp-steinhauer.jpgEen nieuwe plafondlamp van Steinhauer

 

Mocht je nog een mooie, klassieke of nette plafondlamp zoeken, neus dan eens in het aanbod dat je op de website en -shop van Steinhauer tegenkomt – dat kan tegenwoordig dus ook gewoon digitaal. Ik vind het een uitkomst op het internet te kunnen winkelen, aangezien ik echt niet al teveel tijd heb uitgebreid de stad in te gaan of een woonboulevard te bezoeken. Die ruimte is er gewoon even niet, en toch wil ik niet stagneren in de inrichting van mijn huis. Je kunt op het internet bovendien heel gericht zoeken en dan is er nog zoiets wonderlijks – je treft er veel en veel meer variatie en aanbod dan je bijvoorbeeld in een winkel zelf zult vinden. Voor een plafondlamp ben ik bij Steinhauer echt enorm goed geslaagd en ik kan je de website dan ook met volle overtuiging aanbevelen. Ik zocht een plafondlamp om de vestibule en gang in een mooi licht te kunnen doen zetten. Die hebben een bepaalde grandeur sinds de verbouwing, waardoor ik de oude lampen die we er hadden hangen ineens niet meer toepasselijk vond, ik die een beetje vond afsteken zelfs.