Eigen ontwerp raamfolie maken

Plak het zelf

Plak het zelfIk zelf vind het een leuke bezigheid om wekelijks mijn woning iets extra’s te geven. Een leuke aanpassing aan het interieur hoeft dan ook helemaal niet veel geld te kosten. Tegenwoordig is het mogelijk om goedkoop leuke interieur artikelen te vinden. Ik zelf gebruik vaak Google als zoekmachine. Simpelweg omdat je via Google vrijwel alles kunt vinden. Op deze manier kwam ik dan ook in aanraking met de raamfolie van Plak het zelf. Ik was een beetje aan het Google met de intentie iets leuks vinden waarmee ik mijn interieur een positieve boost kon geven. Uiteindelijk kwam ik dus terecht bij raamfolie!

Raamfolie

Plak het zelf!

Ik bekeek de website van Plak het zelf en ik had de mogelijkheid hier glasfolie aan te schaffen. Ook kon ik mijn eigen ontwerp laten maken waar dan glasfolie van werd gemaakt. Ik vond dit een erg leuk idee, want mijn ramen waren inderdaad erg kaal. Vandaar dat ik zelf een aantal ontwerpen ben gaan maken. Het duurde even maar enkele dagen later stuurde ik deze ontwerpen dan ook op naar Plak het zelf!

Kwaliteit

Waar gekregen voor mijn geld!

De ontwerpen waren verstuurd en nu moest ik wachten op het eindresultaat. Een krappe week later werd de folie dan ook aan mijn huis geleverd. Tot mijn verbazing was de kwaliteit van de folie erg goed. De folie was zeer stevig en dat vond ik natuurlijk geweldig. Ook was mijn eigen gemaakt ontwerp omgetoverd tot een geweldig eindresultaat. Voor een zeer voordelige prijs heb ik mijn ramen op een zeer leuke manier bedekt!