Gevelrenovatie Antwerpen

agrGevels zijn onderhevig aan vervuiling. Daar ontkomt u helaas niet aan. Is uw gevel ook aan een goede opknapbeurt toe? Is uw gevel smerig, zijn de voegen tussen de stenen los gekomen of al helemaal verdwenen? Dan is het tijd voor een grondige gevelrenovatie. Een slecht onderhouden gevel lijkt niet alleen haveloos maar is ook slecht voor de isolatie. In grote steden zijn gevel nog meer aan vervuiling onderhevig dan op het platte land. Ook in steden als Gevelrenovatie Antwerpen is daarom gevelrenovatie zo af en toe best nodig. Helaas laat lang niet iedereen zijn of haar gevel renoveren, zelfs niet als dat al geruime tijd echt nodig is.

 

Bij een gevelrenovatie, of het nou in Antwerpen is of ver daarbuiten, wordt al het oude voegwerk zo voorzichtig mogelijk verwijderd. Dat wordt zeer professioneel met een daarvoor geschikte pneumatische hamer gedaan. In sommige gevallen zijn echter de voegen zo hard, dat het met een pneumatische hamer niet meer kan worden gedaan. In die gevallen wordt een slijpmolen met aangepaste schijven gebruikt voor het verwijderen van de voegen.  Zit er een steen los of is er een steen beschadigd, dan wordt die bij de gevelrenovatie ook direct mee vervangen.

 

Zodra alle voegen geheel zijn verwijderd wordt de gevel grondig gereinigd met een special vochtstraal- of torbotechniek. Pas daarna kan er worden begonnen met het opnieuw aanbrengen van de voegen.

 

U ziet, bij gevelrenovatie, zowel in Antwerpen als ver daar buiten, komt nog wel heel wat bij kijken.