De gietvloer wordt populair

U heeft vast weleens gehoord van een gietvloer. U kent ze wellicht van gymzalen en grotere kantoorgebouwen. Vroeger werden gietvloeren vaak industrieel ingezet. Dat heeft vooral te maken met de hoge belastbaarheid van een goedkope gietvloer. Daarnaast zijn gietvloeren zeer makkelijk in gebruik. Ze zijn zowat onderhoudsvrij en zeer gemakkelijk schoon te houden. Niet zo vreemd dus dat we steeds meer gietvloeren zien in kleinere projecten en bij de mensen thuis. Is het ook iets voor u een gietvloer? Laten we eens kijken.

Waarom zou ik kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer kent een aantal belangrijke voordelen. Zoals hierboven al genoemd zijn gietvloeren zeer onderhoudsvrij en gaan ze ongelooflijk lang mee. Maar wist u dat;

  • Een gietvloer zeer voordelig is?
  • Een gietvloer in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is?
  • Een gietvloer een perfecte basis is voor alle stijlen?
  • Een gietvloer optimaal samenwerkt met vloerverwarming?
  • Een gietvloer slijtvast en watervast is?
  • Een gietvloer naadloos is?

Een gietvloer laten leggen

Een gietvloer laat u leggen voor het leven. Kies daarom altijd een specialist uit die u goed kan adviseren. Bedenk u dat uw project anders is dan alle andere projecten. Dat geldt ook voor uw wensen en eisenpakket. Een expert met ervaring op het gebied van interieur plus de installatie van gietvloeren is daarom de enige juiste keuze. Juist omdat een gietvloer zolang mee gaat zijn de technische en esthetische kant van uw project even belangrijk. U wilt dat uw gietvloer perfect wordt gelegd en altijd bij de laatste mode blijft passen. Op die manier heeft u echt een leven lang plezier van uw vloer. Zonder mankementen en mét combinatiemogelijkheden te over!