Glas in lood, je treft ze aan op EdelGlas.nl

Edel Glas, je hebt wellicht al eens van deze firma gehoord. Ze excellereren in het produceren van interieur dat een pure verrijking oplevert voor jullie interieur. Daarom wil ik het dan ook graag met jullie hebben over deze fabrikant van glas in lood ramen.

edelglas1

Deze en nog meer afbeeldingen van dit soort ramen zijn te aanschouwen in meer detail op de website van Edel Glas.

glasinlood3

Zoals je wellicht ziet zijn er verschillende stijlen gangbaar wat betreft dit soort ramen. Net als de glazen deuren die ze ook op hun website aanbieden is er veel mogelijk. En, bij al hun handelen staat pure verrijking hoog in het vaandel.

glasinlood1

Pure verrijking

Pure verrijking, ik bracht het zojuist al even ter spraken. Dit is waar ik en met mij vele lezers op zoek zijn als het aankomt op hun interieur. Vaak kun je met relatief kleine inspanningen een grote verandering teweeg brengen in die ene kamer of gang. Waarom nog wachten als je vandaag al die verandering teweeg kan brengen? Ik breng je dan ook graag vandaag via dit blog artikel op sleeptouw om je al het moois van dit soort ramen te doen illustreren.

Zoals ik al zei zijn er verschillende stijlen mogelijk en biedt Edel Glas die dan ook aan op hun website. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit soort ramen met brandschildering? Of, dit soort ramen volgens de Gulden Snede?