Glazenwassersbedrijf voor mooie schone ramen

glazenwassersbedrijf

Wat zijn wij blij dat wij onlangs een professionele glazenwassersbedrijf hebben ingeschakeld. Onze ramen werden iedere vier weken gewassen door een persoon. Alleen de laatste tijd waren wij helemaal niet meer tevreden over hem. De kozijnen werden niet goed schoon gemaakt en er zaten steeds vlekken op de ramen. Wij hebben deze daarom opgezegd en moesten wij op zoek naar een ander bedrijf. Via kennissen kregen wij de tip om eens het bedrijf: P. van Holten te bellen. Dit bedrijf wordt gerund door vader en zoon en onze kennissen waren hier zeer tevreden over. 

glazenwassersbedrijf

Zeer tevreden over dit glazenwassersbedrijf

Dit bedrijf is zeer bekend in Zuid-Holland en veel mensen weten hen dan ook te vinden. Naast ramen wassen kan jij bij hen ook terecht voor andere diensten zoals:

  • Gevelreiniging
  • Dakgootreiniging
  • Terrasreiniging

Dit bedrijf heeft voor ons de ramen gereinigd, dit naar zeer tevredenheid. Dit werd op een professionele manier gedaan met een osmose spoelsysteem. Het resultaat is daardoor zeer goed en de ramen blijven daardoor langer schoon. Ook de kozijnen werd goed schoongemaakt. Ons huis ziet er van de buitenkant weer keurig uit. Ben jij ook op zoek naar een glazenwassersbedrijf? Dan kan ik jou zeker deze onderneming aanraden. Kijk ook eens op de website naar de mogelijkheden.