Goed design tussen Sanitair Online badkranen

Bij mij mag goed design wel in alle aspecten van het huis terugkomen, zelfs in de details. Waar veel mensen met niet echt een oog voor design aan voorbijgaan is dat ’t ‘m juíst in die details zit bij design. Toen ik mijn eigen badkamer ging ontwerpen bijvoorbeeld, lette ik dan ook op zaken waar anderen misschien wel aan voorbij waren gegaan. Mocht je het interessant vinden op dit gebied enkele tips te ontvangen, lees dan vooral door!

Opvallend goed design

De Sanitair Online badkranen van het assortiment bijvoorbeeld, bevatten opvallend vaak goed design. Ik zal enkele voorbeelden geven en kort aanstippen waarom dit echt design is. Let bijvoorbeeld op onderstaande Sanitair Online badkranen van Damixa.

80

Damixa is een perfect voorbeeld van eenvoud, maar dan op een gestileerde en echt excellente wijze toegepast. Ziehier het lijnenspel in de kraan, met de verschillende vlakken en aspecten die in elkaar overlopen en die elkaar aanvullen.

81

De ogenschijnlijke simpelheid van Dornbracht komt in de badrandkranen echt terug, met de strakke vormen die alle drie wezenlijk verschillen maar toch in samenspel met elkaar zijn.

82

Het laatste voorbeeld betreft de badmengkraan van Gessi die ik persoonlijk ook zeer inspirerend vind. Het is een ware verrassing die deze vormen samen weten te brengen, een duidelijk design dat zich ook in het prijskaartje vertaalt overigens. Heb je interesse in dit soort design kranen, dan zou ik voor een van de eerstgenoemde kranen gaan, die zijn betaalbaar en je brengt er echt een bijzonder aspect mee in huis!