Goede traprenovatie bedrijf gezocht

LogoNu bijna een week geleden is hier een staaltje vakmanschap geleverd. Dagelijks genieten ik en mijn vrouw van de trap die het traprenovatie bedrijf voor ons heeft gezet. De nieuwe toepassingen zijn erg mooi om te zien. Nu er verlichting in de trap zit, komt de trap nog meer tot zijn recht. De trap licht onze hal goed op wanneer het donker is, omdat er geen lampen in de gang hingen, is dit voor ons een grote verbetering aan het huis.

Het bedrijf is duidelijk geweest van het begin tot het einde. Er werd geluisterd naar onze wensen en
met het een aantal goede adviezen van het bedrijf hebben we de trap samengesteld, de trap is uiteindelijk nog mooier geworden dan gedacht. Naamloo1s

Door de persoonlijke benadering hebben wij uiteindelijk voor dit traprenovatie bedrijf gekozen. Het klikte erg goed met de gesprekken die we met het bedrijf hebben gehad en naast de trap hebben ze nog wat kleine dingetjes voor ons aangepakt.

Dit is een traprenovatie bedrijf dat gaat voor kwaliteit, er word vakwerk geleverd en de nieuwste mogelijkheden kunnen toegepast worden. Op het moment is dit traprenovatie bedrijf ook bij mijn ouders bezig, ook zei zijn erg tevreden met de diensten die het bedrijf levert.