Hensenbouw nieuwbouw Bussum

Nieuwbouw Bussum

Na jarenlang sparen konden mijn vriend en ik het realiseren om onze droomwoning te bouwen. Maar voor de bouw van onze droomwoning moesten wij natuurlijk eerst een geschikt bouwbedrijf zien te vinden. Met deze vraag in gedachte zijn wij het internet gaan bekijken. Simpelweg omdat wij zo snel als mogelijk een betrouwbaar bouwbedrijf wilde vinden. Zodoende zijn wij in aanraking gekomen met nieuwbouw BussumNieuwbouw Bussum is een mogelijkheid bij het bedrijf Hensenbouw. Hensenbouw is namelijk een bedrijf gespecialiseerd in het aannemen van soort gelijke projecten. Daarnaast zijn de kosten bij deze aanbieder in vergelijking met andere bouwbedrijven ook nog eens stukken voordeliger. Ook werd er op de website specialisaties weergeven van Hensenbouw. Zie hieronder een overzicht van de specialisaties:

  • Renovatie projecten
  • Nieuwbouw projecten
  • Verbouw projecten

Na het zien van deze specialisaties heb ik contact opgenomen met dit bouwbedrijf!

Nieuwbouw Bussum

Verbluffend resultaat!

De bouwvakkers zijn maandenlang bezig geweest met de bouw van onze droomwoning. Maar achteraf gezien is het inhuren van dit bouwbedrijf de juiste keuze gebleken. Alle afspraken zijn nagekomen en de bouw is gerealiseerd volgens de geplande datum. Het eindresultaat is werkelijk waar verbluffend en in de tussentijd hebben wij onze woning volledig ingericht. Alleen onze voor en achter tuin moeten nog omgespit worden maar onze woning is in ieder geval woon klaar!

Wanneer u zoekende bent naar een geschikt bouwbedrijf voor een soort gelijk project? Dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens goed te gaan bekijken!

Hensenbouw