Hier koop jij de mooiste muurafdekkers

muurafdekkers

Geen onderhoudmuurafdekkers

Voor in onze tuin wilde ik graag gebruik maken van muurafdekkers. De schutting die er voorheen stond, vond ik namelijk ongelofelijk lelijk. Mijn buurvrouw wilde alleen niet meewerken aan het vervangen ervan, omdat hij wel van hele goede kwaliteit is en zeker nog 10 jaar mee kan. Daarom ging ik op zoek naar mogelijkheden om hem te gaan bedekken. Op internet vind jij vooral veel over planten die dat doen, maar die vereisen ook heel veel onderhoud. Nu is dat iets wat ik juist zo min mogelijk wil, omdat ik daar gewoonweg geen tijd voor hem. Het liefst heb ik planten in potten, zodat deze makkelijk te vervangen zijn wanneer deze dood gaan. Klimop groeit ook nog eens erg hard, dus dan zou ik het iedere week moeten snoeien om te voorkomen dat de buren hier last van gaan hebben.

Veranderingen

muurafdekkers

De muurafdekkers die ik uiteindelijk gekocht heb, zijn van Sierbeton Online. Deze zijn zoals de naam het al zegt gemaakt van beton. Hierdoor komt de stoere stijl die ik in mijn interieur heb ook buiten terug. Nu lijkt alles nog meer een geheel, maar toch wil ik nog een paar kleine dingetjes veranderen. Het is namelijk zo dat mijn tegels erg groen zijn geworden, dus deze wil ik vervangen. Dat ga ik ook zeker doen via deze webshop, want ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit en service van hen. Ik kan hen dan ook iedereen aanraden die ook naar zoiets als dit op zoek is!