Houten jaloezieën: sterk en gezellig

Vroeger wisten ze het wel: houten luiken en jaloezieën werden rond 1900 veel toegepast. En ook nu nog voldoet hout aan de eisen van de tijd. Het is een hoogwaardig en natuurlijk product dat lang meegaat. Het is makkelijk in onderhoud en het staat goed in elk interieur, zeker omdat er een grote variatie aan houtsoorten kan worden gekozen. Zo vindt je altijd wel een kleur die je goed bevalt. En houten jaloezieën zijn sterk. Het knakt of scheurt niet zoals rolgordijnen. Hout hangt altijd strak en blijft in model. Het kan goed worden toegepast in een badkamer of een andere vochtige omgeving.

Jaloezieën van hout: mooi op elk moment van de dag

Droom je van een nostalgische sfeer of wil je een strak en modern interieur? Houten jaloezieën passen er altijd bij. Hout filtert licht op een natuurlijke en zachte manier en je kunt een jaloezie altijd gebruiken. Overgordijnen zijn toch meer iets voor ’s avonds en rolgordijnen sluiten je ramen helemaal af. Bovendien zijn de mogelijkheden niet zo flexibel als met een jaloezie voor je ramen. Houten jaloezieën zijn mooi om te zien en geschikt voor gebruik de hele dag door. Ook als je de ramen open wilt zetten gaat er niets hinderlijk wapperen en waaien, want het gewicht van het hout houdt de jaloezie op zijn plaats.

Jarenlang plezier van je jaloezie
Houten jaloezieën blijven lang mooi. Als je bedenkt hoeveel jaren je er plezier aan kunt beleven, is hout zijn prijs meer dan waard. Hout heeft klasse, het geeft een warme sfeer aan elke ruimte. En hout past in elk interieur. Ook als je stijl verandert en je met de mode mee wilt doen hoef je niet bang te zijn dat je houten jaloezieën uit de tijd raken. Ze zijn eigenlijk nooit weg geweest en dat al meer dan honderd jaar lang. Dus tijdloos en van degelijke kwaliteit is deze raamdecoratie in elk geval.