Houtworm bestrijden dankzij OB&P!

OB&P

Voor een kleine twee weken terug ben ik erachter gekomen dat wij last hebben van houtworm! Dankzij OB&P is dit probleem gelukkig ook weer vrij snel verholpen!

OB&P

Onze nieuwe woning gekocht!

Wanneer je een nieuwe woning koopt, dan zie je van tevoren de gebreken nog niet. Pas als alle meubels eruit zijn en de woning casco is zie je de verschillen. Het moment dat wij in de gaten kregen dat er meer aan de hand was met ons huis, dat moment vergeet ik niet meer. Ik stond letterlijk met de handen in het haar omdat wij te maken hebben met houtworm! Wanneer deze dieren te lang in jouw huis ronddwalen, dan is de schade niet meer te overzien! Dit probleem hebben wij dus, althans wij weten natuurlijk niet hoe lang deze dieren hier zitten.

OB&P

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die voor ons de houtworm kan bestrijden. Het liefst wel een onderneming zien te vinden die aantrekkelijke prijzen hanteert. Niet dat ik straks een fortuin kwijt ben om deze dieren te laten bestrijden. Uiteindelijk ben ik op de pagina van OB&P terecht gekomen. Zij konden diezelfde dag nog bij ons langskomen om de schade te bekijken. Tevens maken zij dan ook een offerte op. Deze offerte is vrijblijvend maar ik kan je wel garanderen dat je echt goed geholpen zult worden. Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld en vanaf vandaag wonen wij in onze nieuwe huis!