Huis-inrichten.com voor de beste inspiratie

huis-inrichten

huis-inrichten Inspiratie gezocht

Wij kregen een nieuw huis, dus wilde ik alvast opzoek gaan naar inspiratie voor de inrichting. In ons vorige huis hebben wij 12 jaar gewoond, en daar was de inrichting vrijwel altijd het zelfde. Ik ben online gaan zoeken en kwam toen op huis-inrichten.com. Bij huis-inrichten.com hebben zij veel inspiratie voor verschillende woonstijlen. De inspiratie is voor allerlei aspecten die met interieur te maken hebben. Zo kan het bijvoorbeeld gaan over badkamer vloeren, keuken kastjes, of gewoon kleur en materiaal gebruik in je woonkamer of slaapkamer. Het is een website die een compleet aanbod aan informatie en inspiratie biedt. Iedereen kan hier terecht met vragen over interieur! Nu ik zo veel mooie dingen voorbij heb zien komen kan ik niet wachten mijn eigen huis aan te pakken.

huis-inrichtenNieuw interieur

Omdat wij in een heel nieuw huis gaan wonen, kunnen wij zelf het interieur kiezen. Daarmee bedoel ik niet alleen de meubels en accessoires. Ook de vloeren en muren moeten nog bekleed worden. Mijn plan is vooraf al moodboards te maken met de sfeer die ik in huis wil creëren, zo kunnen wij makkelijk een keuze maken voor de vloeren en kleuren op de muren. Interieur is een van mijn grote passies, dus ik ben blij dat ik er weer zo mee bezig mag gaan! Gelukkig hebben wij een ruim budget en kan ik alles uitkiezen dat ik het mooiste vindt. Ik denk dat wij sowieso kiezen voor hardhouten vloeren en gaan alle muren zelf verven.