Huis opkopen

Je erft een huis en wat nu? Zit er nog een resthypotheek op of is alles al betaald? Of wil je er zelf gaan wonen? Mocht je het niet willen verhuren of er zelf niet willen wonen, dan is het op laten kopen een mooie optie.

Afhankelijk van de vraag of er nog een hypotheek opzit en hoe hoog kun je daar nog mooi wat geld aan overhouden. Zo wordt een huis erven niet een last maar een lust. Maar hoe en met wie ga je dat doen?

Ik zat in een soortgelijke situatie en heb toentertijd voor snelhuisverkopen.nl gekozen als partner. Ze werken erg snel en professioneel en je merkt dat ze al sinds 2004 actief zijn. Een uitgekiende, eenvoudige procedure en een goed bod is mijn ervaring.

De communicatie was helder, er waren geen rare afspraken of voorwaarden en naderhand heb ik daar zeker een goed gevoel aan over gehouden.

Heb je dus zelf een woning geërfd en wil je daar graag van af? Bel dan even met snelhuisverkopen.nl en informeer naar de voorwaarden en of ze je kunnen helpen. Niet geheel onbelangrijk om te vermelden; de taxatie is vrijblijvend en kosteloos, dus naast dat het gratis is zit je nergens aan vast.