Ik ben onwijs te spreken over Droomidee

Droomidee

Droomidee DroomideeEen tijdje geleden heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Droomidee en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Het is namelijk zo dat wij sinds een half jaar bezig zijn met het vinden van een nieuwe woning. Wij willen namelijk graag meer ruimte krijgen, want wij krijgen over een aantal maanden ons eerste kindje. Daarnaast wilden wij van al onze oude meubels af, want die waren al heel erg versleten. Het belangrijkste vond ik dat wij beter konden gaan slapen. Heel erg vaak had ik last van mijn rug wanneer ik wakker werd en daar werd ik ook gewoon chagrijnig door. Dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor onze relatie dus het was echt tijd dat hier iets aan gedaan ging worden. Wij hadden nu 1 groot matras, maar ik zou liever 2 losse willen. Nu kwam er namelijk redelijk vaak een soort kuil in het midden. Het omdraaien deed ik wel regelmatig, maar dat hielp op een gegeven moment ook niet meer.

Een aanrader

Toen ik op de website van Droomidee kwam, zag ik direct allemaal dingen die ik heel erg mooi vond. Zo zag ik een bed die echt precies naar mijn smaak was, maar natuurlijk moest ik nog wel even overleggen met mijn vriend. Deze heb ik uiteindelijk ook gekocht, want hij vond hem net zo prachtig als ik. De levering was ongelofelijk snel, want wij hadden hem al na ongeveer een week in huis. Mocht jij benieuwd zijn naar het gehele assortiment, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op de website!