Ik ben voor een waterdichte oplossing van Werova gegaan

Waterdichte oplossing

FolieNa lekkage was een waterdichte oplossing wel zo prettig. Zeker wanneer je dacht dat je alles geregeld had en het dan eigenlijk klaar was. We waren begonnen met het renoveren van ons nieuwe huis. Dit was wel een fijne afwisseling, aangezien we van een appartement naar een echte huis gingen. Je krijgt gelijk een stuk meer ruimte en de mogelijkheid om ons gezinnetje uit te breiden. De vorige eigenaren waren achterin de 60 en woonden al bijna 25 jaar in het huis. Dit was overigs ook wel terug te zien in het interieur. Gelukkig hadden we financieel de mogelijkheid om het één en ander te vernieuwen.

Een waterdichte oplossing op maat

Tijdens het renoveren van de woning gingen we diverse delen van het huis vervangen. Denk hierbij aan de keuken, badkamer en delen van de schuur. Je kon zien dat het water niet mooi van het dak afgevoerd kan worden. Er was stukken houtrot terug te zien, maar daar waren we al op voorbereid. Om te voorkomen dat we hier in de toekomst nog steeds last van zouden hebben, gingen we kijken andere dakdoorvoeren. Na wat rond te hebben gekeken op internet heb ik een prettige leverancier gevonden. Aangezien de service en hulp zo prettig waren wil ik ze graag bedenken via deze blog. Wie weet, misschien kan ik jou ook nog helpen.

Regen

Mijn nieuwe dakdoorvoeren heb ik bij Werova laten maken. Zelf kwam ik op hun website terecht en zag dat ze een divers aanbod hadden aan verschillende modellen. Dit laten ze gelijk op de startpagina naar voren komen. Je kan namelijk gelijk zien wat ze hebben en welke maten die heeft. Wanneer je deze weet dan kan je het bestelproces zo doorlopen. Bovendien worden ze standaard met een folie geleverd. Hiermee garanderen ze een waterdichte oplossing. Mocht je nu ook nieuwsgierig zijn? Neem dan eens een kijkje op hun website.