Ik heb mijn bank laten reinigen!

banner dienstVoor enkele weken geleden een feest gehad waardoor het een en ander gemorst is. Balen natuurlijk want mijn mooie bank waar ik normaal gesproken erg zuinig mee ben heeft de klappen van het feest moeten vangen. De bank ziet er niet bepaald meer fris uit door het morsen van drinken over het zitvlak heen. Van het kopen van een hoes voor over de bank tot aan schoonmaak middelen wat mij overigens nogal veel geld heeft gekost heeft niet mogen werken. Een hoes over de bank heen ziet er ook niet uit waardoor ik dit ook heb afgehaald. De bank laten reinigen was dan ook echt het enige wat nog haalbaar was om mijn bank te mogen redden. Het probleem ervan is dat ik niet wist wat de kosten voor het reinigen zou zijn, ging er eigenlijk vanuit dat ik maar beter een nieuwe bank kon kopen.

voorna1 (1)

Online een zoektocht gestart.

Je raadt het wel, vandaag een echte baal dag voor mij. Ik wilde mijn bank maar al te graag redden maar zat niet op hoge kosten te wachten. Doordat ik al hoop geld heb uitgegeven aan middelen om mijn bank te redden wilde ik niet nog meer uitgeven. Een bank laten reinigen was dan ook echt het laatste redmiddel! Nu maar hopen dat ik weer snel van mijn bank kan genieten.