je eigen schorten bedrukken bij Maxschorten.nl

logo (3)Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriend, omdat hij veel werkt ben ik altijd degene die kookt. Daar heb ik helemaal geen problemen mee ik vind het heerlijk om te doen, daarom kwam mijn vriend laatst met een heel leuk idee om het nog een beetje leuker te maken : eigen schorten bedrukken bij maxschorten.nl ! Ik ben meteen gaan kijken op hun website en was meteen al verbaasd over alle keuze die ze hadden. Toen ben ik eens rustig gaan kijken naar de soorten schorten die ze er allemaal hadden en wat ik er eventueel op zou willen laten bedrukken het moet natuurlijk wel origineel zijn en iets van mijzelf.P262718_3

Keuze maken

Na veel te hebben nagedacht besloot ik om een leuk logo te laten bedrukken op het schort. De prijzen waren allemaal erg voordelig als je keek naar wat er allemaal gedaan moest worden. Ook kon ik zelf de kleur bepalen natuurlijk wilde ik wel een beetje een aparte kleur dat vrolijkte het nog meer op. Na dat de bestelling was voldaan kreeg ik al vrij snel het pakketje binnen met het schort erin. Het eindresultaat is prachtig ik ben er helemaal weg van, het is origineel en erg vrolijk om naar te kijken. Dat maakt het koken nog leuker dan dat het al is. Ik heb gelijk al geprobeerd of die niet kapot ging na het wassen maar dit was niet het geval het ziet er nog steeds even mooi uit als toen ik hem voor het eerst aanhad. Ik ben er erg blij mee en het is een echte aanraden.45543_custom-personalized-aprons-1 copy