Magic Carpets Tapijttegels

Net verhuisd met mijn man naar Amersfoort. Het hele huis hebben we leeg gelaten tijdens de vakantie en de meeste spullen hebben we in een container laten liggen. Voordat ik het huis ging inrichten wou ik eerst een mooi tapijt vinden voor de woonkamer. Mijn man blijkt niet echt een ‘fashion sense’ te hebben, niet dat ik dat van hem verwacht hoor. Ik heb dus de taak op mij genomen om het tapijt uit te zoeken. De laatste paar dagen ben ik opzoek geweest naar een winkel waar ik de tapijten zou kunnen kopen en uiteindelijk kwam ik op de website van Magic Carpets Tappijttegels.

Magic Carpets

Ik ben direct de volgende dag in de auto gestapt en ben er heen gereden. Ik geloofde eerst dat de kwaliteit waarschijnlijk minder zou zijn omdat het zo goedkoop was maar niks is minder waar. Er was direct iemand bij mij die me verder kon helpen. Ze hadden niet alleen verschillende kleuren maar ook verschillende texturen, en je kon ze allemaal voelen. Uiteindelijk vertrok ik als een tevreden klant.

Ik raad aan eerst op de site van Magic Carpets Tappijttegels te kijken. Als je iets moois vindt kun je het direct mee naar de winkel nemen. Dit helpt enorm want dan hoef je niet de hele tijd te zoeken en kun je je direct concentreren op een paar.