Mijn kozijnen gerepareerd

Ik liep er al een tijdje tegenaan: de kunststof kozijnen repareren. Het is een klusje dat je eigenlijk niet moet uitstellen, maar het is soms gewoon moeilijk om van bepaalde dingen een prioriteit te maken. Ik heb een full time baan en twee kids, waardoor bepaalde dingen sneller op de achtergrond vallen. Daarnaast is het vervangen van kozijnen best wel duur, eigenlijk te duur voor wat mijn budget is. Daar omheen moeten werken is geen pretje. Ik heb het geluk gehad dat een vriendin mij attendeerde op de mogelijkheid om de kozijnen te laten repareren, in plaats van ze direct te vervangen. Ik had geen flauw idee dat dat een mogelijkheid was en was daardoor erg benieuwd. Na wat zoekwerk op het net kwam ik snel uit bij Dr. Vinyl. Ik was vrijwel gelijk overtuigd door de professionele website en de positieve ervaringen die erover te lezen waren, en belde de erop volgende dag direct voor een afspraak.

 Een uitstekende reparatie

Het nemen van een afspraak was zo gedaan. Nog dezelfde week stonden er ervaren servicemonteurs op de stoep (wat overigens hele aardige en professionele mannen waren!) en gingen ze aan de slag. Ik keek mijn ogen uit: geen spoor van de schade was meer te bekennen! Zo is dat vandaag de dag nog. Ik ben zeer tevreden!