Mooi huisje dankzij schildersbedrijf Westerhoven

Na heel wat jaren te moeten wachten heb ik eindelijk de sleutel van mijn eigen appartement op kunnen halen. Ik stond al een tijd ingeschreven voor een woning, maar helaas was het al meerdere keren voorgekomen dat ik de woning net niet kreeg. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen en heb ik eindelijk de sleutel van mijn eigen stekkie kunnen ophalen. Nu is de tijd aangekomen om mijn spullen te gaan pakken en wat nog belangrijker is, ik moet mijn nieuwe stekkie opknappen, iets waar ik niet zoveel zin in heb, vooral het schilderen is niets voor mij. Gelukkig had ik ooit een adres gekregen van schildersbedrijf Westerhoven en deze goed opgeslagen, je weet maar nooit. Gelukkig maar want nu kan ik de hulp van dit bedrijf goed gebruiken. Meteen een afspraak gemaakt bij schildersbedrijf Westerhoven om een offerte te maken. Behalve dat ze mij heel goed hebben geholpen met de keuze van de verf en de kleur moet ik zeggen dat de prijzen daar enorm meevallen. Voor mij dan ook de reden dat ik een afspraak heb gemaakt voor het opknappen van mijn huisje. Nog geen week later waren ze al druk bezig om van mijn nieuwe huisje een mooi paleisje te maken.  99999999999999999999-768x573

Dik tevreden

Wat ben ik blij dat ik de verf klus uit handen heb gegeven, dit was me zelf nooit zo mooi en snel gelukt. Ik moet zeggen dat ze bijzonder mooi werk hebben afgeleverd. Echt een aanrader als u ook van plan bent om uw huis te gaan verven.  6666666666666666666666666666-768x573