Nieuw huis, nieuwe loungeset

logoNu mijn woning binnen al grotendeels is ingericht heb ik laatst ook de tuin helemaal gedaan. Omdat wij een grote lege hoek hadden hebben we besloten daar een loungeset te plaatsen. Ik had deze besteld op globalsourceasia.eu. Omdat ik hier dolblij mee ben deel ik dit graag op mijn blog met jullie. Omdat het weer bijna voorjaar is en het weer steeds beter wordt kan ik ook niet wachten om er eens lekker in te gaan zitten. Ik heb er natuurlijk al ingezeten, maar in het zonnetje geeft het me toch een andere gevoel. Ik kan dus niet wachten totdat de zomer begint!

Kijk eens op hun website

Mix_bruin-130x85Onze oude tuinmeubelen hadden zijn beste tijd wel gehad. Dit komt ook mede door het feit dat wij al een aantal keren zijn verhuist en dit niet goed is voor de kwaliteit van de meubelen. Omdat we nu van plan zijn hier enig tijd te wonen hebben we dan ook een goede investering gedaan. Hier kunnen we aankomende zomer dus heerlijk de vruchten van plukken en genieten van onze luxe loungeset. Een groot voordeel van Global Source Asia is dat wanneer je een loungeset gevonden hebt je vervolgens de materiaalsoort en kleur kunt kiezen. Zo kun je zelf je hele set compleet samenstellen naar jou eigen smaak. Ons eindresultaat is prachtig en past heel mooi bij de rest van de tuin. Ben jij in de toekomst van plan om jouw tuin in te richten, neem eens een kijkje op hun website en kom er achter wat zij jou te bieden hebben.

Loungeset_GSA4583