Onbegrip over de keilbout

Keilbouthuls_Verzinkte_Conische_Bout_Type_A_homeOnbegrip over de keilbout

 

Normaal gesproken ben ik een geëmancipeerde vrouw hoor, eigenlijk vrij consistent. Al heb ik de laatste tijd toch gemerkt dat hoe milder ik word, des te hypocrieter ik er ook in word. Ik heb een heel goed voorbeeld om dat te ondersteunen, het is vrij illustratief voor hoe het me soms ook niét uitkomt om altijd maar zelfstandig te zijn en me te profileren als vrouw die net zoveel kan als mannen. Daar moet ik wel even gelijk een kanttekening bij maken: veel vrouwen zullen dit namelijk wél weten en genoeg mannen niét. Voor zover de inleiding, dit verhaal gaat namelijk in z’n totaliteit over een keilbout. Als je dit nu leest en gelijk denkt: wat is in vredesnaam een keilbout? Tja, dan is dat dus precies wat mij overkwam laatst. Een vriend was op bezoek en die zei dat ik er echt eentje nodig had voor in huis, iets met de verbouwing die gaande is. Ik heb hem gelijk maar gevraagd of ie het gewoon voor mij wilde regelen en gelukkig hebben we allebei het idee er een goede deal uit gesleept te hebben, aangezien ik hem naderhand direct op een biertje getrakteerd heb en we urenlang gekletst hebben. Ik heb hem met de klus achtergelaten en ben de keuken in gegaan om een lekker maaltje voor ons beiden te bereiden. Ik troost me maar met de gedachte dat het in een andere situatie ook net zo goed precies andersom geweest had kunnen zijn.