Pocketvering matras van Perfect home shop

Al geruime tijd had ik last van mijn rug als ik ’s morgens wakker werd. Ik heb toen een nieuwe pocketvering matras bij www.perfecthomeshop.nl gekocht en daarna ging het veel beter met mijn rug. De rugklachten waren na twee nachten slapen helemaal weg! Dit nieuwe matras is dus echt de oplossing voor mijn rugklachten geweest!

Pocketvering matras van de Perfect home shop geeft optimale ondersteuning

Een pocketvering matras staat er om bekend dat het optimale ondersteuning geeft. Ik voel dat ook goed. Zodra ik ga liggen, merk ik dat ik overal ondersteuning krijg. Dus echt van mijn hoofd tot mijn tenen. Dit ligt erg fijn. Omdat ik zo fijn lig, slaap ik sneller en beter. De volgende dag word ik nu dus zonder rugpijn en uitgerust wakker. Super fijn!

Verschillende matrassen met afneembare hoes

Op www.perfecthomeshop.nl kan je verschillende matrassen met pocketvering bestellen. Er zijn matrassen in verschillende afmetingen, maar ook zijn er verschillende matrassen qua maximum gewicht. Er is dus voor iedereen een matras verkrijgbaar. Daarnaast zit er om de matrassen een afneembare hoes. Dit is erg prettig, want die kan ik dus regelmatig even in de wasmachine doen. Ik vind dit erg hygiënisch, want ‘s nachts kan ik soms best erg zweten (ik ben namelijk in de overgang). De zweet wordt opgenomen in de hoes van mijn matras, dus dan is het wel fijn als ik af en toe de hoes kan wassen. Voor mij is dit nieuwe matras een perfect matras!