Een prachtig industrieel interieur met een gietvloer

magazijnvloer-als-epoxyvloer

Hoewel veel mensen nog graag een zo huiselijk mogelijke woning willen, wint ook een industrieel interieur flink aan populariteit. Bij een industrieel interieur wordt erg vaak gekozen voor een gietvloer. Een gietvloer is een vloer van kunststof die vloeibaar gegoten wordt en vervolgens uithardt. Een gietvloer is lang niet meer alleen geschikt voor grote bedrijven of een sportzaal, maar past ook prima in huizen.

 

Waarom een gietvloer past in uw interieur

Gietvloeren zijn er in diverse kleuren en samenstellingen. Een gietvloer kan zeer hard zijn, maar ook wat meer elastisch. De samenstelling heeft invloed op het loopcomfort en tot op zekere hoogte de uitstraling. Epoxyvloeren zijn erg eenvoudig in het onderhoud en bovendien volledig naadloos. Deze naadloosheid is uniek voor de gietvloer en past perfect bij een industrieel design.

 

Omdat er inmiddels zo veel mogelijkheden bestaan met gietvloeren, past in vrijwel ieder interieur een gietvloer. Het meubilair hoeft niet aangepast te worden op de gietvloer. In plaats hiervan kan de kleur en structuur van de gietvloer passend gemaakt worden voor het al bestaande interieur.