Raamfolie laten aanbrengen

raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten aanbrengen, dat kan op verschillende manieren. Niet alleen op de ramen van een auto, maar ook van gebouwen of zelfs woningen. Bij Luna Glass Tinting is dit allemaal mogelijk. Je kan de ramen van een kantoorpand makkelijk blinderen. Je kan dan van buiten af niet naar binnen kijken. Maar van binnen wel naar buiten. Bovendien helpt het ook om de zon buiten te laten. het blijft lekker koel binnen en dat heeft alleen maar zijn voordelen. 

Omdat wij op vakantie gaan naar een warm land, leek het handig om de ramen van de auto ook met folie te beplakken. Hiervoor hadden wij eerst een afspraak gemaakt bij het bovenstaande bedrijf. Wij hebben eerst een aantal vragen gesteld voordat wij tot dit plakken over wilden gaan. Natuurlijk wilden wij ook weten hoeveel het allemaal ging kosten. Nou ik kan zeggen dat de prijs erg aantrekkelijk was en daarom hebben wij ook meteen een afspraak hier gemaakt.  raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten aanbrengen op de ruiten van onze auto

Toen wij naar Luna Glass Tinting zijn gegaan voor de mogelijkheden te bespreken voor het tinten van onze auto, kregen wij veel interessante zaken te horen. Onder andere de mogelijkheid dat er ook veiligheidsfolie bestaat. Deze folie zorgt ervoor dat dieven geen kans krijgen om de ruiten in te slaan. Bovendien kan het beschermen tegen rondvliegend glas bij een ongeluk. Eigenlijk heel erg interessant om dit soort folie op de ramen van onze auto te plakken. Behalve dat de zon dan geen kans krijgt om ongewenst naar binnen te schijnen, kan het helpen als wij een aanrijding hebben. Vooral met kleine kinderen achterin heeft dit alleen maar voordelen. 

Inmiddels zijn de ramen getint en zijn wij al op vakantie geweest. Wij hebben heerlijk kunnen genieten van een warm zonnetje en een koele auto.

raamfolie laten aanbrengen