Receptie service uitbesteden via Attend

Op zoek naar personeel dat alleen de allerbeste service biedt? U vindt ze bij Attend. Het kan soms een flink klus zijn om enthousiast, ervaren en gemotiveerd personeel te vinden. Medewerkers dienen een bijdrage te leveren aan de gastbeleving. Attend is gespecialiseerd in het detacheren van hooggekwalificeerd personeel. Het denken en handelen vanuit het perspectief van de klant staat voorop. Vanuit uw visie wordt op zoek gegaan naar de beste medewerker. De laatste jaren is de vraag naar flexibele medewerkers gestegen en dat is gezien de voordelen zeer logisch. We vertellen u graag waarom uw receptie uitbesteden een goed idee is.

Verlengstuk van uw organisatie

Bij het creëren van de ultieme gastbeleving is het de kunst om verwachtingen te overtreffen. Het gaat ook om de kleine dingen, letten op detail is dus van belang. De medewerkers die via Attend bij u worden ingezet kunt u zien als een verlengstuk van uw organisatie. Al het personeel heeft ervaring en beschikt over de juiste werkmentaliteit.

Voordelen uitbesteden

Uw receptie uitbesteden brengt aardig wat voordelen met zich mee die we graag voor u op een rijtje zetten.

  • Transparante kosten
  • Goede bezetting
  • Geen financiële risico’s
  • Partnerschap
  • Professionele en gemotiveerde medewerkers
  • Richten op uw core business

Bij Attend weet u precies waar u aan toe bent. Er wordt een vast bedrag gevraagd voor de werkzaamheden, achteraf voor verrassingen staan zit er dus gelukkig niet bij. Doordat de personeelskosten transparant zijn vallen kosten nooit hoger uit. Er worden alleen kosten gemaakt op de momenten dat er personeel aan het werk is. Dankzij Attend weet u zeker dat uw receptie te allen tijde goed bezet is. Zij zijn uw betrouwbare partner en bezorgen u echte vakspecialisten.

Zoekt u ook medewerkers voor uw receptie op kantoor of voor uw hotel? Attend is hét receptive uitzendbureau! Breng een bezoek aan de website of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.