Schouten Hoveniers heeft veel recente projecten afgerond

recente projecten

Bent u op zoek naar een goede hovenier? Dan bent u bij Schouten Hoveniers aan het juiste adres! Zij zullen u helpen met allerlei werkzaamheden in de tuin. Ze hebben onlangs al vele recente projecten afgerond en krijgen er elke dag nieuwe bij. Ze hebben zeer goede recensies op het internet, maar ook wordt er veel over gesproken door mensen.

 

Misschien heeft u wel recente projecten voor Schouten Hoveniers? U kunt ze dan altijd gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer en e-mail adres op de website of vul het online contactformulier in.

recente projecten

Recente projecten

Schouten Hoveniers hebben veel recente projecten. Zo zijn een aantal afgeronde recente projecten de tuinaanleg in Elst waterelement met RVS, De renovatie met cortenstaal in Elst, De tuinaanleg ETV de Helster in Elst, Besloten tuin in Elst en nog veel meer!

 

Tuinontwerp

Het tuinontwerp is de basis voor een mooie of praktische tuin. Houdt met het tuinontwerp rekening met de toekomst. Zoekt u een onderhoudsvriendelijke tuin of juist een kindvriendelijke tuin. Natuurlijk heeft u van te voren al nagedacht over het uiterlijk of soort tuin.

Tuinrenovatie

Bij tuinrenovatie is er sprake van een huidige tuin die aangepakt moet worden. Zo kunt u kiezen voor een geheel nieuw tuinontwerp of voor kleinere aanpassingen. In deze keuze bent u geheel vrij en natuurlijk staan uw wensen centraal. Denk van te voren goed na over welke aspecten u wilt houden en wat u graag aangepast ziet. Door dit duidelijk te communiceren met de hovenier zal het eindresultaat magnifiek zijn.