Snel en makkelijk, woning leegruimen

Wanneer je snel stappen moet ondernemen om een  woning leegruimen, kan je de hulp van seniorenhulp inschakelen. Zij zijn een super bedrijf die ervaring heeft met het snel en grondig een woning leegruimen. Helaas is het zo dat mij ouders een flinke betalingsachterstand hebben met de huur. Iets waar ik nooit bij stil heb gestaan, omdat mijn ouders altijd alles netjes op tijd betalen, dacht ik. Helaas is nu duidelijk geworden dat ze al meer dan een half jaar geen huur meer hebben betaald, waardoor ze nu gedwongen zijn om de woning te verlaten. Natuurlijk hebben ze in die tijd meerdere aanmaningen gehad, maar op de één of andere manier heeft mijn vader die netjes verstopt, zelfs mijn moeder was hier niet van op de hoogte. Ja en nu moet er dus actie worden genomen, het huis moet leeg. Gelukkig hebben we de hulp van seniorenhulp kunnen inschakelen, die hebben het huis netjes leeggemaakt, en de spullen opgeslagen in een opslagbox, mijn ouders zijn nu immers dakloos. Ben wel blij dat ik ook niet voor het leeghalen van het huis hoefde te zorgen, dat had ik er echt niet bij kunnen hebben, was veel te druk om een tijdelijke woonplaats voor mijn ouders te vinden. logo-1

Even rust

Gelukkig had een tante van mij een chalet waar mijn ouders tijdelijk in kunnen wonen tot alle zaken weer op orde zijn en ze weer zelf een woning hebben gevonden. Moet er niet aan denken waar ze anders hadden moeten wonen, ondertussen hou ik hun rekeningen in de gaten. galerij1-575x350-300x183