Specialist in maatwerk: NATUURSTEENvakman.nl

Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we de meest gebruikte materialen (graniet, marmer, Belgisch hardsteen en composiet) combineren met de meest gebruikte afmetingen + maatwerk diensten. Op deze manier kunnen wij een mooi en vooral ook een toegankelijk assortiment aanbieden. De ervaring leert ons dat wij u met deze collectie in de meeste gevallen direct mee van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we hiermee een snelle levering & een scherpe prijs realiseren. Een gericht assortiment stelt ons in staat om onze afspraken na te komen.

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden, of een specifieke maatwerk bewerking? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraagformulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn.

De meeste producten binnen ons online assortiment betreffen maatwerk producten. De meeste vensterbanken en dorpels die wij leveren worden in eigen natuursteenzagerij op maat gezaagd. Ook afwijkende maatwerk bewerkingen kunnen wij in eigen beheer voor u vervaardigen. Daarnaast zorgen wij voor een goede en zorgvuldige afwerking. Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap en onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers zullen er alles aan doen om u te voorzien van een prachtig stukje maatwerk. De meest voorkomende maatwerk bewerkingen kunt u direct online, voor een scherpe en vaste prijs, direct online ‘meebestellen’, wel zo handig. Vensterbanken, dorpels & raamdorpels bij NATUURSTEENvakman.nl, op maat gemaakt en snel bezorgd!