Stoere zwarte leuningen; De ronde leuning met TYPE 1!

Bij RVSvakman.nl bestelt u nu, naast een prachtige collectie RVS en houten leuningen, ook stoere en moderne zwarte trapleuningen. Dus ook nu ook trapleuningen zwart gecoat bij RVSvakman.nl voor de beste prijs & eenvoudig online te bestellen! In een serie blogartikelen lichten we diverse modellen uitgebreid toe. Dit keer besteden we extra aandacht aan een toegankelijke zwarte leuning die de traditionele vormgeving van een trapleuning combineert met de moderne look van een zwart gecoate trapleuning.

RVS Vakman

De trapleuning zwart gecoat rond inclusief leuningdragers TYPE 1; Een moderne, maar toch elegante en traditionele ronde trapleuning in de kleur zwart, met matte afwerking. De ronde zwarte trapleuning in combinatie met de ’tradiotionele’ leuningdragers TYPE 1 is een aanwinst voor iedere inrichting. Met de bekende ronde vorm van zowel de leuning als de leuningdrager en de kenmerkende 3 bevestigingsschroeven waarmee de drager aan de muur gemonteerd wordt, is dit een traditionele trapleuning in een ‘modern jasje’. Een moderne trapleuning die in de meeste huishoudens naadloos past. Naast een scherpe prijs bent u hierbij verzekerd van een product dat perfect op maat vervaardigd wordt, zoals het hoort dus! Belangrijk om hierbij te vermelden is het feit dat de uiteinden van al onze zwarte leuningen naadloos worden dichtgelast. Bij zowel RVS als hout is er de mogelijkheid te kiezen voor ‘einddoppen’, maar bij zwart gecoate leuningen is dit niet het geval, simpelweg omdat dichtgelast (naadloos) gewoon veel mooier is. Dit zorgt namelijk voor een super strakke en mooi afgewerkte trapleuning.

De ronde RVS trapleuning heeft een diameter van 42,2 mm, is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat), en wordt inclusief leuningdragers TYPE 1 geleverd. Tevens ontvangt u hierbij alle bevestigingsmaterialen. TYPE 1 betreft een rondvormige leuningdrager, waarbij de schroeven zichtbaar zijn. Ohja en nog even voor de volledigheid: U ontvangt uiteraard zwarte schroeven!