Stucadoor Rijnsburg, goed en betrouwbaar.

Ik was altijd de klusjesvrouw in huis, totdat ik op internet op de site van Stucadoor Rijnsburg terecht kwam. Ik had een paar dagen vrij genomen om mijn klusjes, die ik al heel lang in de planning heb staan, eindelijk eens tot uitvoer te brengen. Vol goede moed was ik naar de winkel gegaan om daar de benodigdheden te gaan kopen. De planning was om te beginnen met het plafond en de muren te witten. Bepakt en bezakt met verf en kwasten ging ik weer naar huis. Eerst alle spullen goed inpakken of aan de kant zetten, ik wil er immers geen verf spatten op krijgen. Eindelijk kon ik met de klus beginnen. Al gauw kwam ik erachter dat het allemaal niet zo makkelijk was als ik had gedacht. Zodra ik wat verf op het plafond aanbracht kwamen er grote bellen naar voren en vielen stukken plafond naar beneden. Wat een ellende, dat dat juist nu moet gebeuren. Het kwam er dus op neer dat ik eerst het hele plafond moest afsteken om de losse delen te verwijderen en dan pas kon ik met het schilderen beginnen. Nee dit is niet het werk dat ik leuk vind, dan maar Stucadoor Rijnsburg inschakelen.  image-225x300

Mooi plafond en muren.

Ik ben super blij dat ik deze klus uit handen heb gegeven. Behalve heel wat ellende is me ook enorm veel werk uit handen genomen. Binnen een mum van tijd was mijn plafond weer helemaal mooi glad en wit. Tevens hebben ze meteen mijn muren ook maar behandeld. Ik ben dan ook zeer trots op het mooie resultaat.  cropped-ben2-1024x640