Tip: Dahua

Een poosje geleden heb ik een beveiligingscamera van het merk Dahua besteld via Alarmsysteemexpert.nl. Dahua is een professioneel merk met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. De laatste maanden lopen er vreemde types rond om mijn gebouw en dit geeft mij een naar gevoel. Elke keer is er weer wat beschadigd. Een keer was mijn auto bekrast en een andere keer was mijn pand het slachtoffer van graffiti. Doormiddel van deze beveiligingscamera kan ik een oogje in het zeil houden. Daarnaast ben ik ook van mening dat een beveiligings camera preventief werkt tegen vernielingen. De camera is vandalisme bestendig en kan dus wel tegen een stootje.

Logo

Dahua camerabeveiliging set

Uit het grootte assortiment van Alarmsysteemexpert heb ik een Dahua camerabeveiliging set gekozen. De beveiliging set heb ik buiten opgehangen op mijn pand. Hij is echter ook geschikt om binnen te worden opgehangen. Ik ben echt zeer tevreden over de kwaliteit van de beelden. Ik heb zelfs bij volledige duisternis perfect beeld, doordat deze camera is uitgerust met Infrarood leds. En ook bij tegenlicht is het beeld gewoon scherp.  Camerabewaking

Sinds ik de camera heb opgehangen zijn er geen incidenten meer geweest. Wil jij ook vandalisme tegen gaan? Ik ben van mening dat door het plaatsen van camera’s, vandalen sneller kunnen worden gepakt. Daarnaast denk ik ook dat het een preventief karakter heeft, door een camera op te hangen zullen ze het wel uit hun hoofd laten om uw pand schade toe te brengen of te bekliederen met graffiti .

dahua