Tip: kentekenplaathouder bedrukken

We wonen al een tijd in een gezellig huis aan de rand van Hengelo. Mijn vriend is dagelijks werkzaam in een drukkerij, ik ben zelf een eigen bedrijfje aan huis aan het opstarten, Ik verkoop online eigen gemaakte sieraden, en ik moet zeggen de zaken lopen steeds beter. Gelukkig heb ik voor het maken van mijn sieraden niet zoveel ruimte in huis nodig, daarom heb ik het kleinste kamertje in huis als mijn werkkamer ingenomen. Natuurlijk moet je als bedrijf ook reclame maken, en daarom was mijn idee op kentekenplaathouder bedrukken gekomen. Een manier van reclame maken, wat je nog niet zo heel veel tegen komt, en ik hou wel van aparte dingen. Omdat we beiden een auto hebben, en ook onze familie wilde me helpen met op deze manier reclame maken laat ik meerdere kentekenplaathouder bedrukken. Het bedrijf Maxilia is hier echt een expert in, en daarom heb ik hun de opdracht gegeven om tien van deze platen te maken. Ben benieuwd hoe snel deze reclame gelezen gaat worden, maar dat merk ik snel genoeg aan de verkoopcijfers. 51473_uv2

Mooie kentekenhouders

Inmiddels zijn alle platen op de auto’s geïnstalleerd, en inderdaad merk ik al vanaf het begin dat deze reclame goed gelezen wordt. Er zijn nu veel meer bestellingen, en bij sommigen staat geschreven dat ze mijn manier van reclame maken echt bijzonder vinden. Net zo bijzonder als mijn mooie sieraden die ik verkoop. Nu zijn we een half jaar verder en de bestellingen blijven binnen komen. Natuurlijk zijn het veel vaste klanten die voor iemand een leuk cadeautje willen hebben, maar ook veel nieuwe klanten. 51472_blf1